Η πολιτική επιστροφών μιας εταιρείας επεξεργασίας και διανομής κρέατος είναι σημαντική για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων. Ενώ κατανοούμε ότι η ικανοποίηση των πελατών είναι προτεραιότητά μας, δυστυχώς, λόγω της φύσης των τροφίμων που προσφέρουμε, δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφές για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των πελατών μας.

Παρακάτω, παραθέτουμε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών της εταιρείας μας:

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές λόγω προβλήματος με την παραγγελία: Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, όπως λανθασμένα προϊόντα ή ελλείποντα προϊόντα που συνδέονται με την εταιρεία μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας εντός 24 ωρών από την παράδοση. Θα εξετάσουμε το ζήτημά σας και θα προσφέρουμε κατάλληλη λύση.

Επιστροφές για λόγους ασφάλειας: Λόγω της φύσης των τροφίμων που προσφέρουμε και της σημασίας της υγιεινής και ασφάλειας των πελατών μας, δεν δεχόμαστε επιστροφές για ανοιχτά ή μη σφραγισμένα προϊόντα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα μας αντιμετωπίσθηκαν αφού αποχώρησαν από τον έλεγχό μας.

Επικοινωνία για προβλήματα: Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. Θα είμαστε ευτυχείς να ακούσουμε τα ανησυχητικά σας και να προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή λύση.

Στην Εταιρεία tsigeli.gr, η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι προτεραιότητα μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας, καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.