Στην Εταιρεία Επεξεργασίας και Διανομής Κρέατος, προσφέρουμε διάφορους τρόπους πληρωμής για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο:

Πληρωμή στον Οδηγό του Φορτηγού κατά την Παράδοση: Εάν προτιμάτε την εξόφληση κατά την παράδοση, μπορείτε να πληρώσετε τον οδηγό του φορτηγού όταν τα προϊόντα παραδίδονται στον προορισμό σας. Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι πρακτικός και εξαιρετικά ασφαλής.

Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας: Απλά επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο e-shop μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα για μια γρήγορη και ασφαλή συναλλαγή.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικούς Λογαριασμούς: Εάν προτιμάτε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, σας παρέχουμε τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού της εταιρείας μας. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για την επιβεβαίωση της πληρωμής σας.

Επιπλέον, εάν έχετε άλλες προτιμήσεις ή ανάγκες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δυνατότητες. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ευχαριστούμε που επιλέγετε την Εταιρεία Επεξεργασίας και Διανομής Κρέατος για τις ανάγκες σας στον χώρο του κρέατος.